Uw notaris in Harmelen

Uw notaris in Harmelen

Uw notaris in Harmelen

Van Solkema Notaris Harmelen

Wilt u een hypotheek afsluiten? Heeft u plannen om te gaan trouwen? Of bent u wellicht een ondernemer die een eigen bedrijf gaat starten? Dan komt daar vaak meer bij kijken dan u zou verwachten. Schakel daarom de professionele hulp van een notaris in. Van Solkema Notaris uit Harmelen is dé notaris in de provincie Utrecht en staat graag voor u klaar.


De notariële wereld kan ingewikkeld zijn. Wanneer u een huis koopt of een onderneming start, wilt u niet denken aan de vele kleine lettertjes die daarbij komen kijken. En wanneer u gaat trouwen, wilt u zich natuurlijk alleen met de grote dag bezighouden. Als u geen omkijken wilt hebben naar deze en andere notariële zaken, schakelt u een notaris in. Met de snelle en betrouwbare hulp van Van Solkema Notaris zullen uw notariële zorgen snel en gemakkelijk verdwijnen!


Bij Van Solkema Notaris in Harmelen kunt u terecht voor notariële zaken betreft:

  • Onroerend goed voor bedrijven en particulieren
  • Personen- en familierecht waaronder estate planning en mediation
  • Ondernemingsrecht voor mkb-bedrijven en grotere ondernemingen


Bij Van Solkema Notaris vinden wij het belangrijk om alle zaken op een persoonlijke manier aan te pakken. Elke situatie is uniek en onze aanpak past zich hier dan ook op aan. Neem voor meer informatie en een persoonlijk advies contact op met ons kantoor in Harmelen via 0348 442 142.

Ons notariskantoor

Tussen Woerden en Utrecht, vlakbij de Leidsche Rijn, vindt u het notariskantoor van Van Solkema Notaris. Hier in Harmelen passeert ons kantoor al akten sinds 1821. Toen deden we dat in het plaatselijke dorpscafé en nu gebeurt dat in ons moderne kantoor aan de Kloosterweg 6A. In 1997 is notaris Bouten met pensioen gegaan en sindsdien is Theo van Solkema de notaris in Harmelen.


Ons dynamische kantoor in het centrum van Harmelen is voorzien van de meest innovatieve automatisering. Zo kunnen we onze klanten snel en adequaat van dienst zijn tegen concurrerende tarieven.

De medewerkers van Van Solkema Notaris zijn gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. Hierdoor kunnen wij u altijd helder en betrouwbaar advies over diverse juridische en fiscale onderwerpen geven.
Onze specialisaties zijn onder te verdelen in:

  • Onroerend goed
  • Personen- en familierecht
  • Ondernemingsrecht

Bij deze berichten wij u dat notaris mr Theo van Solkema op 12 augustus 2021 zeer plotseling is overleden.

De Arrondissementsrechtbank heeft mr. Janine Vonk per 13 augustus 2021 benoemd tot waarnemer van de notariële standplaats van mr Van Solkema te Harmelen. In die hoedanigheid zal zij verantwoordelijk zijn voor alle oude en lopende dossiers van het kantoor.

Wij zullen als medewerkers van het notariskantoor al uw zaken op het terrein van familierecht, onroerend goed en ondernemingsrecht behartigen net zoals u dat bij notaris Van Solkema gewend was. Wij vragen uw begrip als de behandeling enige vertraging oploopt.

Zaken met een zwaarwegende gestelde datum zullen doorgang vinden, zoals gepland.

Van Solkema Notaris
Kloosterweg 6A 
3481 XC Harmelen

KVK 30243175

Privacyverklaring

Contactgegevens

 0348 442 142

 info@vansolkemanotaris.nl